Založ si blog

Všimli ste si, že

 

nedávno sa objavila v médiách analýza webových stránok jednotlivých prírodných rezervácií nášho Slovenska? Je veľmi smutné, že niekto tretí musí ukázať, v akom katastrofálnom stave sa táto najdôležitejšia časť marketingu v turizme a cestovnom ruchu nachádza.

Základom prvého stretnutia s potencionálnym návštevníkom je mať zdroj zaujímavých informácií. Jednotný ucelený zdroj. A na to je treba veľa energie a trpezlivosti.Viem o čom hovorím.

Takýto mapový informačný systém sme ponúkli inštitúciam /VÚC, mestá, obce/, organizáciam /OOCR, Klastre, Združenia cestovného ruchu/, ako aj samotným poskytovateľom ubytovacích a reštauračných služieb. Pomyselná hodená rukavica zatiaľ leží na zemi.

Nakoniec to dopadlo v zmysle známeho „ pomôž si človeče, aj Pán Boh Ti pomôže“.Neverili by ste, koľko „obyčajných“ ľudí sa podieľa na tomto jedinečnom projekte, kde mapujeme Slovensko. Sami ľudia vkladajú do mapy zaujímavé miesta ktoré navštívili a napíšu k tomu pár informácií.

No a verte lebo nie, ide to! Bez dotácií, bez školení, bez štúdií, bez seminárov…Proste to ide a my sa snažíme ísť ďalej s dobou aj s využívaním nových moderných technológii. Pripravujeme spustenie mobilnej aplikácie.

Takže, ak si myslíte že chcete niečo zaujímavé na Slovensku nájsť, navštívte mapový informačný portál www.ziveslovensko.sk

… a ak ste to nenašli, tak to tam jednoducho vložte, aby to objavili aj druhí. Určite to zvládnete aj vy tak, ako to doteraz zvládlo viac než 120 prispievateľov.

Verte, že Slovensko žije. Máme Živé Slovensko. Len ho musíme objaviť.

 

Pekný deň priatelia

Peter Peťovský

 

… a čo teraz?

11.04.2012

Slovenský turizmus je ako magnet, ktorý priťahuje ruky mocných, aby na ňom zbohatli.Pomaly ale isto ho pochovávala jedna politická garnitúra po druhej.Stalo sa presne to, čo chceli. Zbohatli a stále sa hrali na záchrancov a spasiteľov.Všetky tie ich „medicíny“ sa im vymkli z rúk. Ako rýchlo vznikali rôzne združenia, organizácie a ďalšie a ďalšie zaručené [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

ziveslovensko

Sme hrdí na krajinu v ktorej žijeme. Internetovému publiku prinášame pohľady na krajinu a zaujímavé miesta, dianie v regiónoch, pozvánky na akcie a podujatia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3044x
Priemerná čítanosť článkov: 1522x

Autor blogu